Олег Гладковський вже на волі – за нього внесли заставу

Новини
Олег Гладковський виходить з СІЗО Фото: Антон Страшко/ТСН

Колишній заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони України і чинний президент корпорації “Богдан Моторс» Олег Гладковський був звільнений з-під варти після внесення застави та пообіцяв надалі захищати свою честь і гідність.

Про це повідомляє «Українська правда».

Екс-чиновник пообіцяв захищати свою честь і гідність та відмовився спілкуватися з журналістами, які зібралися біля виходу зі слідчого ізолятора. 

Водночас, адвокат Гладковського Руслан Волинець повідомив, що його підзахисний продовжує дотримуватись голодування. 

Заставу за Олега Гладковського у розмірі 10,6 мільйонів гривень внесли вранці 21 жовтня, повідомляє «5 канал» із посиланням на слова адвоката Руслана Волинця. 

Нагадаємо:

  • 19 жовстня 2019 року Вищий антикорупційний суд обрав голові «Богдан Моторс» і ексзаступнику секретаря Ради національної безпеки і оборони Олегу Гладковському запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на 60 днів до 15 грудня та визначив йому заставу в розмірі 10 623 130 грн.
  • Фігурант журналістського розслідування про розкрадання в оборонці, колишній перший заступник секретаря Ради нацбезпеки та оборони Олег Гладковський намагався вилетіти з України, його не випустили й невдовзі затримали в ресторані, куди він поїхав з аеропорту.

  • НАБУ підтвердило затримання екс-першого заступника секретаря РНБО за підозрою у зловживанні службовим становищем (ч.2 ст. 364 КК України).