Представництво президента в АРК розповість про плани роботи по окупованому Криму (трансляція)

Новини

13 листопада в 12:00 у пресцентрі Офісу президента України почнеться брифінг за участю керівництва представництва президента України в АРК.

Пряму трансляцію веде Крим.Реалії.

Як повідомляє Офіс президента України, в брифінгу візьмуть участь: постійний представник президента України в АР Крим Антон Кориневич, перший заступник постійного представника президента України в АР Крим Дар’я Свиридова, заступник постійного представника президента України в АР Крим Таміла Ташева.

«Під час брифінгу буде представлений план і стратегічні напрями роботи представництва, включаючи законодавчих змін, над якими працює команда, а також надано актуальну інформацію про ситуацію в тимчасово окупований Крим», – йдеться в повідомленні.

Президент України Володимир Зеленський призначив юристку Української Гельсінської спілки з прав людини (УГСПЛ) Дар’ю Свиридову першою заступницею постійного представника президента в Автономній Республіці Крим. Крім того, глава держави призначив координаторку правозахисної організації «КримSOS» Тамілу Ташева заступником представника президента в АРК.

Нагадаємо:

  • 25 червня Володимир Зеленський призначив вченого-юриста, фахівця з міжнародного гуманітарного та кримінального права, правозахисника Антона Кориневича постійним представником президента України в Автономній Республіці Крим.
  • Про те, хто очолював представництво президента України в АР Крим з моменту його офіційного створення в 1994 році (на папері воно існувало з 1992 року – ред.) читайте в матеріалі Центру журналістських розслідувань «Палата представників».