РФ провела в окупованому Криму навчання з противодесантной обороні

Новини

Підрозділи морської піхоти Чорноморського флоту РФ провели навчання з противодесантной обороні ділянки морського узбережжя в пункті базування в окупованому Криму.

Про це повідомляє відділ інформаційного забезпечення ЧФ РФ.

«Згідно з задумом навчань, морським піхотинцям було поставлено завдання по обороні ділянки узбережжя і відображенню висадки морського десанту умовного противника. В ході навчань особовий склад морської піхоти здійснив марш в призначений район і зайняв ділянку узбережжя», – йдеться в повідомленні.

Морські піхотинці виконали комплекс заходів з підготовки до противодесантной обороні, в тому числі обладнали ділянку інженерними спорудами і навчальними мінними загородженнями з боку моря для відображення десанту. В рамках відпрацювання поставленого завдання військовослужбовці провели практичні стрільби зі штатної стрілецької зброї. У навчанні були задіяні понад 200 військовослужбовців і близько 30 бронетранспортерів.

  • Понад десять кораблів і суден Чорноморського флоту РФ, які вийшли з пунктів базування в окупованому Севастополі і Новоросійську, провели 19 листопада в Чорному морі навчання з виконанням ракетних і артилерійських стрільб.