КПВВ на Донбасі 1 березня перейшли на весняний графік роботи – Держприкордонслужба

Новини
КПВВ «Станиця Луганська», Луганська область Фото: dpsu.gov.ua

Усі контрольні пункти в’їзду-виїзду (КПВВ) на лінії розмежування у межах Донецької та Луганської областей з 1 березня перейшли на весняний графік роботи з 07:00 до 18:30.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

«Пропуск осіб та транспортних засобів через лінію розмежування буде здійснюватися щоденно з 07:00 до 18:30», – йдеться у повідомленні.

Таким чином, час роботи КПВВ збільшується, оскільки у зимовий період КПВВ працювали з 8:00 до 17:00.

Прикордонники просять громадян врахувати цю інформацію під час планування поїздок та перетину лінії розмежування через контрольні пункти в`їзду-виїзду.

На Донбасі перетинати лінію розмежування можна через п’ять встановлених КПВВ: в Луганській області – КПВВ «Станиця Луганська», в Донецькій області – КПВВ «Майорське», КПВВ «Мар’їнка», КПВВ «Новотроїцьке» і КПВВ «Гнутове».

Як повідомлялось, для недопущення поширення коронавірусу українські прикордонники посилили заходи контролю у контрольних пунктах в’їзду-виїзду (КПВВ) на Донбасі. У всіх громадян, які слідують з окупованої території через лінію розмежування, перевіряють температуру тіла.

Нагадаємо:

  • Правозахисники підготували вісім важливих рекомендацій, яких слід дотримуватись громадянам, які планують найближчим часом перетинати лінію розмежування на Донбасі через контрольні пункти в’їзду-виїзду (КПВВ), аби уникнути помилок, зберегти своє здоров’я, сили, час та гроші.