Переселенці скаржаться на проблеми з картами Ощадбанку

Новини
Ощадбанк
Відділення Ощадбанку у Слов'янську Донецької області Фото: oschadbank.ua

Переселенці масово скаржаться на те, що банкомати «з’їдають» картки Ощадбанку.

Про це пише видання «Донецкие новости».

Разом з тим, прес-служба банку зазначила, до 1 листопада 2020 року карти внутрішньо переміщених осіб, термін дії яких закінчився під час карантину, ніхто не стане блокувати.

«Карту до 09/20« зажував »банкомат (написано: зверніться в ваш банк!) … Її банк анулював, так як термін дії закінчився (написано було: на прохання банку) … Пишуть, продовжили, а карта вже недійсна, приїжджайте і забирайте в банку нову карту», – розповідає одна з користувачок соцмережі.

Аналогічні історії про картки банку розповіли також і інші користувачі інтернету.

Люди піднімають питання про відсотки за зняття готівки. Зокрема, переселенка запитує, за що при знятті готівки з пенсійної картки ВПЛ знімаються відсотки.

У коментарях люди пояснюють, що «двічі в місяць можна зняти без відсотків свою пенсію … Третій і наступний раз вже стягується 1% від суми, що знімається».

Також наголошується, що «можуть знімати, якщо баланс часто перевіряти» і «якщо з карти на карту переводите гроші, тоді береться відсоток». Жінці порадили звернутися на «гарячу лінію» Ощадбанку, щоб дізнатися подробиці.

Термін дії карти Ощадбанку для внутрішньо переміщених осіб, що обслуговуються за тарифним пакетом «Мій рахунок», і термін дії яких закінчується під час карантину, не блокуватимуться до 1 листопада 2020 року.

Нагадаємо: