У Криму співачка Юлія Качула разом з дітьми записала кавер-версію і зняла кліп на пісню Кузьми Скрябіна

Новини
Юлія Качула і група «Діти Криму» Фото: YouTube Юлія Качула

В окупованому Криму українська співачка, автор пісень, викладачка вокалу, журналістка і перекладачка Юлія Качула разом з групою «Діти Криму» записала кавер-версію на пісню українського виконавця Кузьми Скрябіна (Андрій Кузьменко) «Чуєш Біль» та зняла кліп до неї.

Про це Качула повідомила на своєму YouTube-каналі, де вона опублікувала кліп, зйомки якого проходили у Сімферополі.

«Дякую, брате, за пісню. Вперше опубліковану більше 30-ти років тому. Так і не почуту і не відчуту більшістю… Тепер із нашою енергетикою і посилом», – написала кримчанка.

Вона також закликала всіх небайдужих допомогти їй з написанням субтитрів для пісні англійською мовою, щоб кліп мав більше поширення у світі.

«У мене немає можливостей. Я викладач вокалу з Сімферополя. Але я дуже вірю в те, що роблю. У це вірив і Кузьма. Підключайтеся. Ці ідеї варті того, щоб їх пам’ятали і не дозволили знищити», – зазначила Качула.

Вона додала, що через кілька днів завантажити пісню можна буде на усіх музичних платформах, а поки що це можна зробити тут: https://soundcloud.com/julia-kachula/yulya-kachula-chush-bl-kaver-skryabn

Нагадаємо:

  • В жовтні 2019 року кримські діти різних національностей, учні викладачки вокалу Юлії Качули з Сімферополя записали відео української версії в сучасній обробці відомої кримськотатарської пісні Güzel Qırım (Прекрасний Крим).
  • У серпні 2020 року 16-тирічна переселенка з Алушти (окупований Крим) Віолетта Кукуруза записала кліп на кримськотатарську пісню «Гузель Къырым» у власному перекладі українською мовою.