Які послуги доступні на КПВВ «Новотроїцьке»

Новини

На КПВВ «Новотроїцьке» в сервісному центрі для надання ряду державних послуг запущені не всі функції.

Про це повідомляє громадська організація «Донбас SOS».

«Сьогодні на КПВВ працюють не тільки поліція і «Нова пошта», але і Управління праці та соціального захисту, в якому можна оформити довідку ВПО, виплати та інші послуги. Також відкрито магазин мобільного зв’язку, де продають смартфони, ваучери для поповнення рахунку та SIM-карти», – повідомили правозахисники.

За їх словами, представників Державної митної служби ще немає, проте їх обов’язкова присутність – в планах.

У Донецькій області на КПВВ «Новотроїцьке» на лінії розмежування відкрито сучасний багатофункціональний сервісний центр та працює відділення Ощадбанку, послугами якого можуть користатись як громадяни, що живуть на непідконтрольній території Донбасу, так і місцеві мешканці.

Нагадаємо:

  • 10 листопада Україна відновила роботу семи контрольних пунктів в’їзду-виїзду на лінії розмежування на Донбасі: «Гнутове», «Новотроїцьке», «Мар’їнка», «Майорське» в Донецькій області, а також «Станиця Луганська» та нові КПВВ «Щастя» і «Золоте» в Луганській області.
  • За даними Держприкордонслужби, з семи КПВВ на лінії розмежування на Донбасі пропуск людей в обидві сторони зараз відбувається тільки на КПВВ «Станиця Луганська».
  • 19 листопада Олексій Резніков повідомив, що багатофункціональні сервісні центри в 2021 році будуть облаштовані на всіх КПВВ на лінії розмежування на Донбасі та на адмінкордоні з окупованим Кримом