В окупованому Донецьку горіла база окупантів, розташована в будівлі м’ясокомбінату

Новини

В окупованому Донецьку горіла база російських окупантів, розташована в будівлі колишнього м’ясокомбінату.

Про це повідомляють сепаратистські ЗМІ і численні пабліки в соціальних мережах, передає сайт «ОстроВ».

Будівля загорілася ввечері 11 квітня – спершу загорілася покрівля, потім вогонь перекинувся на велику площу. Представники окупаційних силових структур були змушені в цілях безпеки переривати рух по проспекту Ілліча.

У будівлі непрацюючого Донецького м’ясокомбінату, за повідомленнями в соціальних мережах, розміщена база одного з підрозділів так званої «народної міліції ДНР» (російські гібридні сили 1-го армійського корпусу зі штабом в Ростові – в складі 8-ї польової армії Південного військового округу РФ – ред.).

Нагадаємо:

  • Ватажок так званої «ДНР» Денис Пушілін пообіцяв, що на окупованій території Донецької області буде проводитися загальний призов чоловіків до незаконних збройних формувань (НЗФ). Необхідність загального «військового обов’язку» він пояснив неминучістю «війни з Україною».
  • Бойовики в так званій «ДНР» хваляться новим озброєнням і технікою, що надійшли з Росії, і висловлюють впевненість, що поставки триватимуть. Мобільні роти, оснащені новою російською технікою і сучасною зброєю, увійшли до складу так званої «народної міліції ДНР».