Баржа компанії «Нібулон» везе до Києва 350 тонн херсонських кавунів

Новини
Фото: nibulon.com

Баржа компанії «Нібулон» везе до Києва 350 тонн херсонських кавунів. Судно із вантажем солодких ягід, які були завантажені у місті Гола пристань на вантажному причалі філії «Голопристанська», вирушило у п’ятий ювілейний смугастий рейс 14 серпня і має прибути 20 серпня на перевантажувальний термінал ТОВ СП «НІБУЛОН» у Переяславі.

Про це повідомляє компанії «Нібулон».

Як зазначається, несамохідне судно NBL-003 разом з буксиром «Нодарі Чантурія» 20 серпня привезуть вантаж на перевантажувальний термінал ТОВ СП «НІБУЛОН» у Переяславі. Звідти, напередодні Дня Незалежності, солодкі ягоди потраплять прямісінько до торговельних залів столичних супермаркетів торгової мережі «Сільпо» підприємства «Fozzy Group».

Фото: nibulon.com

«Перевезення херсонських ягід вже стало доброю традицією для компанії та довгоочікуваною подією для жителів столиці. П’ятий рік поспіль смачні херсонські кавуни відправляються до Києва безпосередньо «НІБУЛОНівським» флотом», – йдеться у повідомленні.

Фото: nibulon.com

Свій початок традиція бере з 2017 року, коли компанія долучилася до пілотного проєкту Агентства США з міжнародної допомоги (USAID, US Agency for International Development) «Створення ефективного логістичного ланцюга постачання плодово-овочевої продукції». Тоді вперше за останні 15 років від причалу у Голій Пристані відчалило несамохідне судно з 300 тоннами солодкої ягоди.

Нагадаємо:

  • 26 серпня 2019 року баржа компанії «Нібулон» з херсонськими кавунами вирушила до Києва. На неї завантажили 400 тонн солодкої ягоди. У столицю кавунова баржа прибула 22 серпня.
  • 14 серпня 2020 року баржа компанії «Нібулон» з 300 тоннами херсонських кавунів вирушила до Києва. Через тиждень вантаж був доставлений у столицю.