Ракетний удар по Львівщині: 4 російські ракети влучили в об’єкт військової інфраструктури

Новини
ракетный удар
Запуск російської крилатої ракети «Калибр» Фото: ТАСС

Внаслідок сьогоднішнього ракетного удару військ РФ по Львівщині повністю зруйновано військовий об’єкт на Львівщині.

Про це повідомив глава Львівської ОВА Максим Козицький.

Він нагадує, що підрозділи ПвК «Захід» Повітряних Сил ЗС України знищили дві крилаті ракети окупантів над Львівщиною. Запускав їх ворог з акваторії Чорного моря. Ймовірно з підводних човнів.

«Чотири ракети ворога влучили в один з об’єктів військової інфраструктури Львівщини. Об’єкт повністю зруйнований. За попередньою інформацією, жертв чи постраждалих немає. По медичну допомогу ніхто не звертався», – додає Козицький.

«Уточнення: чотири ракети ворога влучили в об‘єкт військової інфраструктури у Яворівському районі, неподалік кордону з Польщею. Об‘єкт повністю зруйнований», – додав Козицький.

***

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках:

YouTubeFacebook, TelegramTwitter