У Мелітополі окупанти затримали заступника поліцая Запорізької області Селіванова, російські пропагандисти обурюються

Новини
Колаборанта Олексій Селіванов Фото з соцмереж

В окупованому Мелітополі окупанти затримали колаборанта Олексія Селіванова, якого раніше самі призначили «заступником начальника ГУ МВС Запорізької області». Затримання викликало різко негативну реакцію російських пропагандистів, які називають Селіванова «полум’яним патріотом росії».

Про затримання заступника поліцая окупованої Запорізької області повідомляє «РИА-Мелитополь».

Як зазначається, саме в Мелітополі, в який рашисти «перенесли» центр області, відбуваються основні кадрові призначення окупаційної влади «і, як наслідок, підкилимні розбірки».

«Сьогодні стало відомо, що їхньою жертвою впав один із головних пропагандистів, так званий «заступник голови МВС» Олексій Селіванов. Колаборант родом із Києва, до 2014 року обіймав посаду помічника міністра оборони України. Потім подався до козаків і зрадив Батьківщину. У Мелітополі він з’явився після захоплення міста рашистами. Весь цей час Селіванов світив таблом у телевізорі, їв черешню та пив горілку у Кирилівці. А ще писав опуси для свого телеграм-каналу, який присвятив «друзям»», – пише видання.

Саме шанувальники Селіванова повідомили, що «полум’яного патріота Росії» затримали самі ж окупанти.

«Дуже погані чутки ходять про затримання російського патріота, заступника голови МВС звільненої Запорізької області Олексія Селіванова. І зробили це не українці, а наші. У лапках «наші» тому, що я періодично стикаюся з діями окремих представників нашої влади, які швидше слід було б очікувати від наших ворогів, що надзвичайно розплодилися, – опполібералів, західної агентури, українців, етносепаратистів», – цитує «РИА-Мелитополь» один із соратників затриманого.

Про затримання Селіванова з посиланням на джерело «в правоохоронних органах регіону» також повідомляє один із провідних пропагандистських ресурсів, агентство ТАСС.

Інформацію про затримання Селіванова ще одному пропагандистському виданню підтвердив знайомий із ситуацією лідер громадського руху «Русский союз» Олексій Кочетков. За його даними, офіційне обвинувачення Селіванову поки не пред’явлено.

«Олексія було затримано три дні тому. Його колеги, з ким вдалося поспілкуватися, кажуть, що це якесь непорозуміння. Селіванова знають як виключно порядну людину. 2014 року він, працюючи ще в Міністерстві оборони України, не побоявся підтримати народ Донбасу», – заявив Кочетков.

Як повідомлялось, Офіс генпрокурора України за подання територіального управління Державного бюро розслідувань в Мелітополі повідомив про підозру у держзраді правоохоронцям, які свідомо і добровільно пішли на співпрацю з рф. Мова йде про співробітників Мелітопольського районного управління поліції.

Українські партизани оголосили винагороду за голову гауляйтера окупованої Запорізької області Євгена Балицького в сумі 10 тисяч доларів.

***

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року президент рф Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter