В Криму змушують власників пансіонатів розміщувати російських військовослужбовців – Чубаров

Новини
оккупация войска РФ

Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров заявив, що російські військові примушують власників пансіонатів розміщувати своїх солдатів та офіцерів, яких перекидають до окупованого Криму з території РФ.

«У селі Yarılğaç / Міжводне Agmeçitskogo / Чорноморського р-ну російські окупанти вимагають власників пансіонатів розміщувати російських військовослужбовців, яких перекидають до окупованого Криму з території власне Росії», – повідомив Чубаров.

Як повідомляв Центр журналістських розслідувань, російські окупанти заселились в усі готелі і бази відпочинку Арабатської Стрілки. Одночасно там може розміститись до 40 тисяч ворожих бійців.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter