Неподалік від Керченського мосту в РФ спалахнула нафтобаза

Новини
Нефтебаза
Пожежа на базі ПММ у селищі Волна у районі Тамані Краснодарського краю РФ, 03.05.2023

Неподалік Керченського мосту в РФ спалахнула нафтобаза. Це сталося вночі, 3 травня, у районі Тамані Краснодарського краю.

Про це повідомив губернатор краю Веніамін Кондратьєв.

нефтебаза

«У селищі Волна Темрюкського району спалахнув резервуар з нафтопродуктами. Пожежі присвоєно найвищий ранг складності. За попередньою інформацією, жертв і постраждалих немає», – повідомив Кондратьєв.

нефтебаза

У соціальних мережах росіяни знову не вірять новинам, що розповсюджуються, називають усі «фейками», а «пожежі не може бути».

Як повідомлялось, вночі 29 квітня 2023 року в окупованому Севастополі «загорілася» нафтобаза Чорноморського флоту РФ у Козачій бухті. Окупаційний «уряд» міста поскаржився, що об’єкт атакував безпілотний апарат.

Головне управління розвідки Міноборони України після пожежі на нафтобазі у Севастополі рекомендує жителям окупованого Криму не знаходитися поряд з військовими об’єктами. Про це раніше попереджав і Центр журналістських розслідувань у спецпроекті «Тут може бути бавовна».

Читайте три частини розслідувань про військові об’єкти окупантів у Севастополі: «Тут може бути «бавовна»: Севастополь. Північна сторона», «Тут може бути «бавовна»: Севастополь. Гори та море» та «Тут може бути «бавовна». Севастополь: бухти і місто».

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.