Питання національної безпеки. Ефір від 28 травня 2019 року

Відео

В цьому випуску програми «Питання національної безпеки» (проект Центру журналістських розслідувань, ефір ТРК Чорноморська) від 28 травня 2019 року:

Розслідування Сергія МОКРУШИНА про «справу судді Валерія Чорнобука», яка була відкрита за матеріалами Центру журналістських розслідувань та інтерв’ю, записаному 24 березня 2014 року. Досудове слідство у цій справі про державну зраду екс-голови Апеляційного суду АР Крим наближається до фінішу. Журналістське розслідування – продовжується і Центр журналістських розслідувань покаже увесь перебіг цієї історії, в якій знайшлися нові, досі невідомі факти.

Ексклюзивне інтерв’ю з Людмилою ДЕНІСОВОЮ, Уповноваженою Верховної Ради України з прав людини – про її зустріч з президентом Володимиром Зеленським, перемовини з РФ щодо звільнення українських заручників та контакт із так званим «омбудсменом ЛНР».

Про проект закону №9438 щодо гармонізації кримінального законодавства із положеннями міжнародного права, зокрема, криміналізацію злочинів проти людяності, говоримо в студії з Ольгою СКРИПНИК, координаторкою Кримської правозахисної групи та Ігорем КОТЕЛЯНЦЕМ, очільником об’єднання родин політв’язнів.