Ракетним ударом військ РФ пошкоджена критична інфраструктура на Кіровоградщині і Полтавщині, поранена дитина

Війна
ракетный удар

Російські війська під час нічної ракетної атаки пошкодили об’єкт критичної інфраструктури, 13 житлових будинків та десятки гаражів у Кіровоградській області, поранення дістала дитина, є влучання і у Полтавській області.

Про це повідомив голова Кіровоградської ОВА Андрій Райкович та голова Полтавської ОВА Філіп Пронін.

“Внаслідок ворожої ракетної атаки на Кіровоградщину в Олександрійському районі пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури. Травмовано дитину 8-ми років. Руйнувань попередньо зазнали 13 приватних будинків та майже три десятки гаражів”, – повідомив Андрій Райкович.

За словами голови ОВА, усі відповідні служби працюють на місці.

Про влучання повідомив голова Полтавської області.

“Гучно було на Полтавщині. Попри вдалу роботу наших оборонців, на жаль, маємо влучання в об’єкт енергетичної інфраструктури у Полтавському районі. Після удару ворожого БпЛА виникла пожежа”.

  • У ніч на 8 травня війська РФ атакували об’єкти генерації та передачі електроенергії у шести областях: Полтавській, Кіровоградській, Запорізькій, Львівській, Івано- Франківській та Вінницькій. У результаті російської ракетної атаки у Броварах Київської області виникла пожежа на об’єкті цивільної інфраструктури, є влучання й у Вінницькій області.