Юрій Ніколов

Статті автора (10)
07.01.2024
Думки
Міноборони пішло далі у змінах

Ну що, Міноборони пішло далі у змінах)) На Агентство оборонних закупівель Міноборони запрошують добре знайому мені Марину Безрукову Maryna Bezrukova, головну по закупівлям в «Укренерго» останніх років, пише у Facebook Юрій Ніколов, журналіст та співзасновник проекту «Наші гроші».

31.08.2023
Думки
Резніков підвів себе під юридичний монастир у справі курток, дозволивши їх прийомку без перевірки якості?

Знайшлась нова уліка, яка свідчить про підготовку до прийомки турецьких гамнокурток по завищеній ціні. Мова йде саме про той аргумент Міноборони, що вони і не мали перевіряти ті куртки на якість. Мовляв, мали тільки на око прикинути на відповідність «робочому зразку».

31.05.2023
Думки
Юрий Николов
З НАБУ пішли кращі детективи, відомство перетворюється на «вітрину», не чекаю завершення справи «яйця Резнікова»

Після призначення Кривоноса з НАБУ звільнились відомі детективи Кролевецька і Габріелян, пішло ще більше детективів не так відомих широкому загалу.

28.02.2023
Думки
Юрий Николов
В прес-релізі Міноборони продовжується брехня про те, що вони купують не картоплю, а послугу

Міноборони оприлюднило зменшені ціни у харчових контрактах, пише Юрій Ніколов.

24.01.2023
Думки
Юрій Ніколов: Це історія не про корупцію в Міноборони, а історія про боротьбу з корупцією

Заступнику міністра оборони Шаповалову, який відповідає за закупівлі «речовки», дозволили піти в відставку. Та ще й представили спасітєлємродіни. Ще б медаль дали «за відвагу» і призначили в посольство в Словенії до Тарана. Але я задоволений. Цього разу ідіотські виправдання яєць Резнікова і фантазії про державну зраду у діях журналіста перекреслені відставкою, яка по факту є визнанням…

20.07.2020
Думки
Як влаштований УКРАВтодор Зеленського

Кадрова «шахматка» Держагенства автомобільних доріг, яке планує цього року витратити 100 мільярдів гривень на «Велике будівництво». Юрій Ніколов, «Наші гроші».

01.04.2019
Думки
#Отцы_воровали, або Чому у поразці Порошенка винні діти корумпантів

Якби дітвора не губилась у гігантській хаті…

14.01.2019
Думки
50 відсотків Ахметова в обленерго

Ближчими днями Ахметов стане гегемоном серед обленерго. Чи помітить АМКУ, що в державний дизайн України невпинно вкорінюється олігархічний архетип?

25.04.2018
Блоги
Скільки грошей БППорошенко отримає на вибори від азартних ігор?

За моїми даними, в четвер 26 квітня РНБОУ розглядатиме продовження санкцій проти лотерейних конкурентів фірми «УНЛ». Відповідне подання підписав чомусь замголови СБУ Олег Фролов, який займається прослушкою, а не перший зам Павло Демчина, який безпосередньо опікується нелегальним ігровим ринком України.

19.05.2016
Одеський придворний завод

НАБУ справді вийшло на президентське оточення у справі про збитки Одеського припортового заводу на сотні мільйонів гривень. Але… …отримало від суду ефектний ляпас за заступ на президентську територію. Для кращого розуміння коротеньких слів «відмовити в задоволенні клопотання» нагадаємо про обставини справи. Після нападу Росії у падаючій економіці України залишилось не настільки багато місць для надприбутків,…