У лікарнях Криму перебуває 11 постраждалих в результаті трагедії в Керчі

Новини
Фото: kerch.fm

У лікарнях окупованого Криму перебуває 11 постраждалих в результаті вибуху і стрілянини в політехнічному коледжі в Керчі.

Про це повідомляє «міністерство охорони здоров’я Криму», передає Центр журналістських розслідувань.

«На даний момент в лікарнях Криму на лікуванні знаходиться 11 постраждалих в Керченському політехнічному коледжі, з них 7 підлітків. У Республіканській дитячій клінічній лікарні медичну допомогу отримують 5 осіб, в Республіканській клінічній лікарні ім. Н.А. Семашко – 1, в Сімферопольській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги № 6 знаходяться 2 людини, в Керченської міської лікарні №1 продовжують лікування – 3 пацієнта», – йдеться в повідомленні.

Як зазначили у відомстві, одну постраждалу, що проходила лікування в лікарні Краснодарського краю РФ, направили в Керченську міську лікарню №1, але вона від подальшої госпіталізації відмовилася.

Стан усіх хворих лікарі оцінюють як задовільний.

Як повідомлялось, 17 жовтня в окупованому Криму в Керченській політехнічному коледжі стався вибух та стрілянина. Слідчими органами «Головного слідчого управління Слідчого комітету РФ по Республіці Крим» було порушено кримінальну справу за фактом вибуху за ознаками злочину, передбаченого ст.205 КК РФ (терористичний акт).

Як заявили в Слідчому комітеті РФ, вибух і стрілянину в коледжі в Керчі влаштував 18-річний студент навчального закладу Владислав Росляков, який потім застрелився. У зв’язку з цим кримінальну справу, порушену за ст.205 КК РФ (теракт), було перекваліфіковано на ч.2 ст.105 КК РФ (вбивство двох і більше осіб загальнонебезпечним способом).

На ранок 18 жовтян кількість загиблих в результаті вибуху і стрілянини в Керченському політехнічному коледжі склала 20 людей, шестеро з них неповнолітні. Названі їхні імена, включаючи підозрюваного в організації нападу. Однак пізніше в цей же день під час евакуації на борту літака померла поранена 17-річна студенка і кількість жертв трагедії збільшилась до 21.