Піротехніки ДСНС вже обстежили 12,17 га території в районі Петрівського

Новини
Фото: dsns.gov.ua

Піротехніки ДСНС України вже обстежили 12,17 га територій на лінії розмежування в районі Петрівського, виявили та знешкодили 89 одиниць вибухонебезпечних предметів.

Про це повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

У відомстві нагадали, що 13 листопада піротехнічні розрахунки ДСНС України приступили до проведення робіт з розмінування в районі розведення сил біля населених пунктів Петрівське-Богданівка Волноваського району Донецької області.

17 листопада піротехніки обстежили територію площею 2,6 га, вилучили та знешкодили 40 одиниць вибухонебезпечних предметів та 35 одиниць набоїв різного калібру.

Загалом з початку робіт обстежено територію площею 12,17 га, виявлено та знешкоджено 89 одиниць вибухонебезпечних предметів.

Обстеження забрудненої території продовжиться 18 листопада.

Всього для проведення робіт від ДСНС України залучені 4 піротехнічні розрахунки (20 чоловік особового складу та 8 одиниць техніки).

Фото: dsns.gov.ua

Нагадаємо:

  • 11 листопада завершилаcь практична фаза розведення сил і засобів на лінії розмежування у населеного пункту Богданівка і Петровське Донецької області.
  • Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в Україні підтвердила завершення відведення сил і засобів на ділянці розведення в районі Петровського.
  • За інформацією штабу Операції об’єднаних сил, після розведення особового складу і озброєння на ділянці біля Петровського почнеться пошук та знищення мінно-вибухових загороджень, демонтаж фортифікаційних споруд та інших об’єктів військового призначення.