18 квітня стартує показ другого сезону кримськотатарського ситкому «Гучна сімейка»

Новини

18 квітня відбудеться прем’єра другого сезону кримськотатарського комедійного серіалу «Шаматалы къоранта» («Şamatali qoranta» з кримськотатарської. «Гучна сімейка»), знятого кримською продакшн-студією Qaradeniz production.

Показ першої серії ситкому розпочнеться о 20:00 на кримськотатарському YouTube каналі Q-TV (Crimean Tatars) live, повідомляє 16 квітня сайт Crimean Tatars, який розповідає про життя кримських татар.

«Прем’єра другого сезону комедійного серіалу «Шаматалы къоранта-2» вже цієї неділі о 20:00 на кримськотатарському YouTube-каналі Q-TV і в соціальних мережах на сторінках Crimean Tatars! Не пропустіть!», – йдеться в повідомленні на сторінці сайту в Facebook.

У свою чергу, як повідомила в Facebook генеральний директор студії Qaradeniz production Ельзара Іслямова, після прем’єри першої серії 18 квітня нову серію комедійного серіалу можна буде дивитися щосуботи о 20:00.

«Вже цієї неділі о 20:00 дивіться першу серію, і далі щосуботи в цей же час на Q-TV (YouTube) нову серію комедійного серіалу!», – написала Іслямова.

Про те, як проходили зйомки другого сезону ситкому «Шаматалы къоранта» дивіться в сюжеті журналістів Crimean Tatars:

Як повідомлялось, на початку березня 2021 року кримська продакшн-студія Qaradeniz production відкрила кримськотатарський YouTube-канал для дітей під назвою «Diñgilday».

Нагадаємо:

  • У вересні 2017 року кримська продакшн-студія Qaradeniz Production почала в Криму масштабні зйомки художнього фільму-казки «Хыдыр-деде», який став екранізацією відомої кримськотатарської легенди.
  • 17 червня 2018 року в Сімферополі з величезним успіхом пройшла презентація і прем’єрний показ першого в історії кримських татар фільму-казки «Хыдыр-деде» кримськотатарською мовою. Сюжет стрічки відображає життя, побут, культуру і традиції кримських татар в 18 столітті. У фільмі задіяні не тільки професійні актори, в масових сценах взяли участь понад 500 осіб, в тому числі творчі колективи.
  • 9 лютого 2020 року у Криму стартував показ першого кримськотатарського ситкому (комедійного серіалу) «Шаматалы къоранта» (кримськотатарськ. «Гучна сімейка»), самостійно знятого студією Qaradeniz production. Зйомки серіалу студія Qaradeniz production почала в кінці вересня 2019 року.
  • 24 вересня 2020 року в Криму стартували зйомки другого сезону першого кримськотатарського комедійного серіалу «Шаматалы къоранта».