Прикордонники завернули з України російського актора Чепурненка, який незаконно відвідував окупований Крим

Новини
Вячеслав Чепурненко

За даними ЗМІ, видворений актор — Вячеслав Чепурченко. Він брав участь у зйомках серіалу «Гурзуф», в’їхавши в окупований Крим із території РФ. Тепер має заборону на в’їзд в Україну на три роки.

Про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

«В ході бесіди іноземець усіляко відхрещувався та заперечував перебування на тимчасово окупованому півострові. Громадянин РФ також зазначив, що прямував в Україну на зйомки. За порушення норм українського законодавства громадянина РФ в Україну прикордонники не пропустили, крім того, він отримав заборону в’їзду в Україну на найближчі три роки», — йдеться у повідомленні ДПСУ.

Нагадаємо:

  • Прикордонники Херсонського загону Держприкордонслужби впродовж 2021 року оформили перетин адміністративної межі з окупованим Кримом для 663 213 осіб.
  • КПВВ «Каланчак» та «Чонгар» на адмінмежі з ТОТ АР Крим з 31 грудня по 04 січня працювали в штатному режимі. Під час огляду прикордонники виявили в в речах подорожуючого ніж. 
  • Державна прикордонна служба встановила рентгено-телевізійні інтроскопи для огляду багажу на КПВВ «Чонгар» на адміністративній межі з окупованим Кримом. На черзі – КПВВ «Каланчак».
  • Тротилову шашку і дві одиниці холодної зброї вилучили українські прикордонники в громадян України, які слідували з окупованого Криму на підконтрольну уряду територію України через КПВВ «Каланчак».