Визначається час відкриття гуманітарного «зеленого» коридору із Маріуполя – мер

Війна

Наразі йде визначення часу відкриття гуманітарного «зеленого» коридору та початку режиму тиші для Маріуполя.

Про це повідомив мер Маріуполя Вадим Бойченко.

«Ситуація щодо організації гуманітарного коридору станом на 8:30. Саме зараз йде визначення часу відкриття гуманітарного «зеленого» коридору та початку режиму тиші для Маріуполя. Це наддасть змогу почати відновлення критичної інфраструктури міста – світло, вода і мобільний зв’язок. Також буде можливість забезпечення Маріуполя продуктами та медикаментами першої необхідності. У найближчий час інформація буде доповнена,» – цитує мера Вадима Бойченка Маріупольська міськрада.

Херсонська область стала плацдармом для подальшого розгортання наступу російських окупаційних військ по суші на міста півдня України та на захід – на Приазов’я.

Докладніше – у сюжеті ЦЖР Окупована Херсонщина. Хроніка захоплення

24 лютого 2022 року Російська Федерація розпочала повномасштабну війну проти України.

О 04:00 президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі.

Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення. Збройні сили України дають відсіч ворогові.

Російські окупанти вчиняють низку воєнних злочинів на території України. Це обстріли житлових кварталів та об’єктів цивільної інфраструктури, віроломство, мародерство. Це порушення Міжнародного гуманітарного права і Римського статуту міжнародного кримінального суду.

Центр журналістських розслідувань веде хроніку війни на різних майданчиках:

YouTube: https://bit.ly/3vdHSJm

Facebook: https://www.facebook.com/investigator.org.ua/

Telegram: https://t.me/investigatorua

Twitter: https://twitter.com/InvestigatorUa

Читайте хроніку війни: за 24 лютогоза 25 лютогоза 26 лютогоза 27 лютогоза 28 лютогоза 1 березняза 2 березняза 3 березня; за 4 березня.