Артилерія і аеророзвідка РФ провели навчання в окупованому Криму

Новини
Фото: mil.ru

Артилерія  армійського корпусу Південного військового округу ЗС РФ і підрозділи БПЛА Чорноморського флоту РФ провели тактико-спеціальні навчання в окупованому Криму.

Про це повідомляє Міноборони РФ.

Розрахунки бойових машин систем залпового вогню, гаубичної артилерії та мінометних підрозділів окупантів відпрацювали підготовку до стрільби та зміни вогневих позицій в умовах застосування «умовним супротивником» авіації та диверсійно-розвідувальних груп, повідомляють в МО РФ.

В той же час оператори БПЛА ЧФ РФ з постів спостереження і розвідки здійснювали коригування вогню та виявлення цілей.

«Також артилеристи виконали завдання з оборони морського узбережжя з виконанням бойових стрільб за мішень. Загалом у навчанні взяли участь близько 20 розрахунків артилерії ПВО та безпілотних літальних апаратів ЧФ», – сказано у повідомленні. 

  • 4 лютого 2022 року Міноборони РФ повідомило, що бойове злагодження підрозділів морської піхоти ЧФ і з’єднань берегової оборони ПВО з бойовими стрільбами завершилося в окупованому Криму. 
  • 12 січня 2022 року близько 3 тисяч російських військових розпочали навчання у чотирьох областях, що межують з Україною.
  • Наприкінці грудня 2021 року в окупованому Криму Росія провела чергові незаконні військові навчання. Звезла цифрові комплекси зв’язку, станції РЕБ «Красуха» та «Борисоглебськ».
  • В грудні 2021 року Росія провела в окупованому Криму та Краснодарському краї масштабні навчання з бойовими стрільбами, в яких брали участь понад 1200 російських десантників та понад 250 одиниць військової техніки.