В зоні ООС внаслідок обстрілів біля Авдіївки окупантів поранений український боєць

Новини
Фото: Facebook Операція об'єднаних сил

На Донбасі минулої доби російські окупанти знову порушили режим припинення вогню в зоні проведення Операції об’єднаних сил (ООС). Внаслідок обстрілу біля Авдіївки поранений український боєць.

Про це повідомляє штаб ООС.

Як зазначається, упродовж минулої доби, 19 листопада, у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» зафіксовано два порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань РФ. У районі населеного пункту Авдіївка противник застосував автоматичний станковий гранатомет та стрілецьку зброю, а неподалік Мар’їнки виявлено роботу ворожого снайпера.

«Унаслідок пострілів у передмісті Авдіївки одного військовослужбовця Об‘єднаних сил було поранено. Воїна оперативно доправили до медичного закладу. Стан його здоров’я задовільний», – йдеться у повідомленні.

Крім того, вказали у штабі, за поточну добу, 20 листопада, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» російсько-окупаційні війська здійснили одну збройну провокацію проти українських захисників біля Шумів, застосувавши стрілецьку зброю. Втрат та поранень серед українських військовослужбовців немає.

Нагадаємо:

  • 18 листопада на Донбасі в зоні проведення ООС російські окупанти знову порушили режим всеосяжного припинення вогню та обстріляли українські позиції біля Мар’їнки.