Біля Євпаторії повз мирне селище окупанти ганяють військову техніку – відео

Новини
Російський танк під Євпаторією Скріншот: Youtube

Окупаційна військова техніка 7 лютого їздила через селище Пригородне поблизу від Євпаторії. 

Відео опубліковано у російській соцмережі «Одноклассники». 

Військова техніка російських окупантів  їздила повз селище Пригородне, що розташоване на трасі Євпаторія-Чорноморське, у двох кілометрах від Євпаторії. 

На відео через трасу переїжджає танк  – одна з модіфікацій Т-72, з навареним на башті саморобним металевим захистом від отриманих ЗСУ протитанкових комплексів «Джавелін». Випробування «Джавелін», проведені українськими протитанкістами, довели неефективність такого захисту. 

За танком в тому ж напрямку рухаються не менше чотирьох транспортерів МТЛБ. На останньому розміщено зачехлену зенітну установку ЗУ-23-2. 

У 6 км на південний схід від Пригородного розташований військовий полігон. На відео техніка рухається у протилежному від полігону напрямку. 

  • 5 лютого 2022 року Міноборони РФ повідомило, що артилерія і аеророзвідка РФ провели навчання в окупованому Криму.
  • 4 лютого 2022 року Міноборони РФ повідомило, що бойове злагодження підрозділів морської піхоти ЧФ і з’єднань берегової оборони ПВО з бойовими стрільбами завершилося в окупованому Криму. 
  • 12 січня 2022 року близько 3 тисяч російських військових розпочали навчання у чотирьох областях, що межують з Україною.
  • Наприкінці грудня 2021 року в окупованому Криму Росія провела чергові незаконні військові навчання. Звезла цифрові комплекси зв’язку, станції РЕБ «Красуха» та «Борисоглебськ».
  • В грудні 2021 року Росія провела в окупованому Криму та Краснодарському краї масштабні навчання з бойовими стрільбами, в яких брали участь понад 1200 російських десантників та понад 250 одиниць військової техніки.