За добу в зоні АТО два бійця травмовані, один – загинув

Донбас

За минулу добу зафіксовано п’ять обстрілів оборонних укріплень сил АТО з боку російсько-окупаційних військ, в результаті яких загинув український воїн, ще двоє отримали бойові травми.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає Центр журналістських розслідувань.

На Луганському напрямку ворог, в темний час доби, кілька разів з 82-мм мінометів і озброєння БМП вів вогонь по позиціях ВСУ в районі Новоалександровки, а зі стрілецької зброї – провокував українських захисників у Станиці Луганській.

Крім того, наражаючи на небезпеку цивільне населення, російсько-окупаційні війська обстріляли околиці Кримського. Три міни калібру 120-мм розірвалися на ділянці місцевості в межах цього прифронтового села. За попередньою інформацією – постраждалих серед мирного населення немає.

На Донецькому напрямку бойовики зі стрілецької зброї і великокаліберних кулеметів обстріляли опорні пункти ВСУ в передмісті Авдіївки.

На Приазов’ї, зі стрілецької зброї, противник порушував перемир’я поблизу Павлопіль.

Як повідомлялося, Збройні сили України взяли під контроль населений пункт Новоолександрівка, що на Луганщині, яка два роки перебувала в так званій сірій зоні між позиціями ВСУ і терористів.