Нічна атака РФ на Дніпро: пошкоджені підприємства, заправка і домоволодіння, є постраждалий

Війна
Днепр

Внаслідок нічної атаки на Дніпро пошкоджені приватне домоволодіння, 2 приватні підприємства, заправка, серйозних руйнувань зазнало транспортне підприємство, постраждав співробітник заправки. Попередньо сили ППО збили над Дніпропетровською областю 5 крилатих ракет і 6 Shahed.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

«Надважка ніч. Було гучно – ворог масовано атакував область ракетами та дронами. Дісталося Дніпру. У приватному домоволодінні виникла пожежа, яку вже загасили. Пошкоджені 2 будинки та авто. Зайнялося й на 2-х приватних підприємствах. Вогонь рятувальники приборкали. Понівечена заправка. Постраждав її працівник. Йому надали меддопомогу – лікуватиметься вдома. Серйозних руйнувань також зазнало транспортне підприємство», – йдеться в повідомленні.

Українська ППО знищила 10 крилатих ракет, 23 Shahed та два розвідувальних БПЛА. В ніч на п’ятницю РФ здійснила чергову атаку на Україну, випустивши загалом 17 ракет різних типів та 31 дрон-камікадзе.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.