В Україні зайняті 60,5% лікарняних ліжок для пацієнтів з COVID-19

Життя
COVID-19
Фото: Роман Балук

Жодна область України не відповідає всім необхідним критеріям для ослаблення протиепідемічних заходів. Всього по Україні завантаження ліжок становить 60,5%.

Про це свідчать дані Міністерства охорони здоров’я.

Завантаженість ліжок у лікарнях пацієнтами з підтвердженими випадками COVID-19 і підозрами на коронавірусну хворобу перевищує 50% в Києві, Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Луганській, Львівській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Харківській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій та Чернігівській областях.

Заповненість ліжок не перевищує 50% лише в Кіровоградській, Миколаївській, Тернопільській та Херсонській областях.

Захворюваність на 100 тис. населення перевищує пороговий рівень в Києві, Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Кіровоградській, Луганській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій та Чернігівській областях.

Вимогам для пом’якшення карантину не відповідає жодна область України.

27085-oznaky_08112020
  • В Україні за добу з діагнозом COVID-19 госпіталізовані 1157 пацієнтів, померли 138 людей та виявлено 9397 нових випадків коронавірусної хвороби.