У Києві проходить молебень в пам’ять про Героїв Небесної сотні: невідомий «замінував» 6 станцій метро

Життя

У Національного Меморіального комплексу Героїв Небесної сотні в Києві проходять заходи в пам’ять про загиблих під час Революції гідності.

Почався молебень в пам’ять про Героїв Небесної сотні за участю сімей загиблих на Майдані, передає Центр журналістських розслідувань.

Вшанувати пам’ять героїв прийшли сім’ї загиблих, учасники подій на Майдані.

Порядок біля Меморіалу забезпечують кілька десятків поліцейських. Також на Майдані Незалежності розміщена тематична інсталяція з нагоди Дня Героїв Небесної сотні.

Станом на 11:55 перекрито 6 станцій метро – Університет, Театральна, Хрещатик, Майдан Незалежності, Льва Толстого, Золоті Ворота та відповідні пересадки через повідомлення про «замінування».

Разом з тим, в київській поліції повідомили, що на цих станціях також проводиться евакуація людей.

За даними поліції, в чергову частину зателефонував анонім, який розповів, що став свідком розмови між двома невідомими, які говорили, що через годину буде вибух на п’яти станціях метро.

«Для перевірки цієї інформації на місця виїхали фахівці вибухотехнічної служби та кінологи. Працюють поліцейські метрополітену. Проводиться евакуація. Станції закриті на вхід і вихід», – заявили в поліції.